All courses are currently in Greek. We are working on offering our courses in English very soon!


Η Χριστιάνα Τζίνι είναι Simplicity Coach – Προπονήτρια ζωής για παιδιά και ενήλικες με ειδίκευση στην προπονητική Γονέων! Διδάσκει εργαστήρια και μαθήματα τόσο στο διαδίκτυο όσο και δια ζώσης.

Θέλοντας να κάνει προσιτή και εύκολη την εκπαίδευση του ατόμου όσον αφορά την προσωπική ανάπτυξη ή το ρόλο σου ως γονιός, έχει δημιουργήσει την παρούσα συλλογή σεμιναρίων την οποία μπορείς να παρακολουθήσεις στο δικό σου χρόνο.

Τα διαδικτυακά μαθήματα της έχουν βοηθήσει εκατοντάδες ενήλικες και οικογένειες σε όλο τον κόσμο. Καλύπτουν θέματα όπως ο θυμός, το άγχος, ο σκοπός της ζωής, η προσωπική ανάπτυξη και ενδυνάμωση, η αυτοπεποίθηση, οι σχέσεις και η γονεϊκή συνειδητότητα.

Τα προγράμματα αυτά έχουν σκοπό να σε βοηθήσουν να ανακτήσεις τη δύναμή σου και να δημιουργήσεις μια πιο ευχάριστη και ανάλαφρη ζωή από την άνεση του σπιτιού σας.

Ξεκίνησε τη πορεία της προσωπικής ανάπτυξης σου τώρα!


Σεμινάρια για Γονείς


Πώς θέτουμε υγιής όρια με αγάπη στα παιδιά μας ενδυναμώνοντας τον Αυτοέλεγχο τους, μακριά από τιμωρίες και αγώνες υπερίσχυσης!
Έφτασε η στιγμή να μάθουμε διαφορετικά από ότι ξέραμε μέχρι τώρα!

30.00€

Αναμφισβήτητα η περίοδος της εφηβείας των παιδιών, είναι για πολλούς γονείς η δυσκολότερη φάση της ζωής τους. Πώς αντιμετωπίζω το έφηβο παιδί ώστε να κρατήσω ανοικτές τις γραμμές επικοινωνίας;

30.00€

Τα παιδιά με ισχυρή βούληση μπορεί να είναι μια πρόκληση, όταν είναι μικρά, αλλά αν μεγαλώσουν? με ευαισθησία, μπορούν να εξελιχτούν σε καταπληκτικούς έφηβους και ευτυχισμένους ενήλικες?.

30.00€

Ως γονείς θέλουμε να μεγαλώσουμε «σωστά» τα παιδιά μας. Μήπως όμως άθελά μας υπονομέυουμε την ευτυχία τους; Πως μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας ώστε να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους;

30.00€

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία ενός επιτυχημένου ανθρώπου είναι να μπορεί να επιτυγχάνει τους στόχους στη ζωή παρά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζει στην πορεία. Βασική προϋπόθεση η ανεπτυγμένη συναισθηματική καλλιέργεια.

30.00€

Πολλοί γονείς δεν είχαν την ευκαιρία μεγαλώνοντας να μάθουν πως να διαχειρίζονται το θυμό. Μπορούμε όμως να μάθουμε από την αρχη, ώστε να διδάξουμε στα παιδιά μας τη σωστή διαχείριση του θυμού.

30.00€


Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης

Ποια είναι τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (ή καλύτερα τα ασυνείδητα) κριτήρια που επιλέγεις τους συντρόφους σου; Γιατί δημιουργείς σχέσεις που σου προσφέρουν περισσότερη ταλαιπωρία απ’ ότι χαρά;

30.00€

Όσο πιο πολύ μένεις έρμαιο των συναισθημάτων σου τόσο θα πορεύεσαι στη ζωή σαν τρελό φορτηγό. Έχουμε την ικανότητα να διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας. Ξέροντας πως και προσπαθώντας επανειλημμένα μπορούμε να φτάσουμε στο σημείο που τα δύσκολα συναισθήματα είναι εντελώς διαχειρίσιμα για εμάς.

30.00€

Ξεκινάς με όλους τους καλούς οιωνούς και πολύ ενθουσιασμό να κατακτήσεις τους στόχους σου…Σιγά σιγά όμως αρχίζει η κάθοδος και σαν μαγνήτης επιστρέφεις πίσω στη ρουτίνα σου…αυτή που δεν θες…

30.00€Εργαστήρια Αυτογνωσίας

Καταλαβαίνοντας πώς λειτουργεί το μυαλό μας, μπορούμε να απελευθερωθούμε πιο εύκολα από τις αρνητικές συνήθειες και τα αρνητικά συναισθήματα αφήνοντας πίσω μας τις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και αντικαθιστώντας τις με σκέψεις και πεποιθήσεις, που μας βοηθούν να θεραπεύσουμε το κορμί και τη ψυχή μας ? δημιουργώντας χώρο για νέα θετικά αποτελέσματα στη ζωή μας.

60.00€

genie

Λίγα λόγια για τη Χριστιάνα Τζίνι

Η Χριστιάνα Τζίνι είναι SIMPLICITY COACH (Προπονήτρια Απλοποίσησης της ζωής) για παιδιά και ενήλικες.

Βοηθά τους ανθρώπους να απλοποιήσουν τη ζωή τους και να δημιουργήσουν μια πιο ξεκάθαρη πορεία!

Η πορεία της ξεκίνησε το 2008 όταν απόκτησε το δίπλωμα της στο Child Life CoachIng του Oxford College του Λονδίνου και αργότερα στο Structural Child and Adult Life Coaching (London). Από τότε έχει εκπαιδευτεί σε θέματα όπως: Διαλογισμό, Reiki, Ενεργειακό Καθαρισμό και πολλά άλλα!

Είναι ομιλήτρια για θέματα προσωπικής ανάπτυξης και συμβουλευτικής γονέων και επισκέπτεται συχνά διάφορα εκπαιδευτήρια με στόχο να βοηθήσει τα παιδιά, τους έφηβους αλλά και τους γονείς να προσανατολιστούν στη ζωή τους και να δημιουργήσουν πιο ουσιαστική και ευτυχισμένη ζωή.