Ακόμη βάζεις τιμωρίες και στερήσεις;

Κατάλληλο για γονείς παιδιών ηλικίας 6 μηνών μέχρι 8 χρονών

bundaries-gr-01

Ο επιτυχημένος αρχηγός είναι αυτός που καθοδηγεί την ομάδα εμπνέοντας με το παράδειγμά του και όχι προκαλώντας φόβο ή πόνο

Η τιμωρία δημιουργεί περισσότερο θυμό 🔥 , τσακωμούς και φυσικά λιγότερη συνεργασία.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να βοηθήσουν ❤️ ώστε το παιδί μας να ακολουθεί τις οδηγίες μας όταν είναι αναγκαίο και αυτά δεν συμπεριλαμβάνουν την τιμωρία.
Στη συνάντηση μας «Πως θέτω όρια χωρίς τιμωρίες» θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε όταν το παιδί μας έχει ανάρμοστη συμπεριφορά και πως μπορούμε να το βοηθήσουμε να μάθει να διαχειρίζεται τα συναισθήματα του θέτοντας του ταυτόχρονα όρια με άξονα την αγάπη ❤️.
👉 Στόχος των ορίων και των κανόνων, δεν είναι η τιμωρία και ο υπερβολικός περιορισμός της συμπεριφοράς του παιδιού, αλλά η εκπαίδευση του παιδιού έτσι ώστε να αναπτύξει τον αυτοέλεγχο του, για μια υγιή ζωή ως παιδί και ως ενήλικας αργότερα.

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Με τη συμμετοχή σου στο εργαστήρι θα:
➡️ Αποκτήσεις τα εργαλεία για να μπορείς να αντεπεξέλθεις όταν το παιδί σου δεν συνεργάζεται
➡️ Μάθεις πώς οι τιμωρίες επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση σου με το παιδί σου
➡️ Ποια είναι η θεωρία της συνειδητής γονεϊκότητας και πώς συμβάλλει θετικά στην αυτοπεποίθηση του παιδιού σου
➡️ Αποκτήσεις νέα προσέγγιση στην προώθηση της συνεργασίας με το παιδί σου

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Ημερομηνία: 04.07.22

Η ώρα έναρξης: 6.00μμ
Διάρκεια: 2 Ώρες

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Κόστος συμμετοχής: 30€

Το κόστος συμμετοχής για ζευγάρια που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο δια ζώσης σεμινάριο είναι 50€. Η προσφορά για ζευγάρια ισχύει μόνο για τους γονείς ιδίου παιδιού. Σας παρακαλούμε επιλέξτε ανάλογα στο επόμενο βήμα για να κρατήσετε τις θέσεις σας

Δια ζώσης:
Τοποθεσία: Inner Growth Academy
Γρηγοριου Θεολόγου 1, Κάψαλος, 3087 Λεμεσός

Διαδικτυακά:
Το σεμινάριο θα τρέξει μέσω της εφαρμογής ZOOM MEETINGS

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν τις πληροφορίες σύνδεσης για το διαδικτυακό εργαστήρι καθώς και το μαγνητοσκοπημένο εργαστήρι, ανεξαρτήτως εάν παρευρεθούν και δια ζώσης

mother and her daughter quarreled

Οι πατροπαράδοτες μεθόδοι δεν έχουν θέση στην οικογένεια του σήμερα.Μάθε πώς να θέτεις όρια χωρίς να επηρεάζεις αρνητικά την ψυχοσύνθεση του παιδιού σου

banner-01

Εργάζομαι με παιδιά και ενήλικες για περισσότερα από 14 χρόνια.
Χιλιάδες παιδιά και ενήλικες, μέσα από τα προγράμματα και τις συνεδριές προπονητικής, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια νέα πραγματικότητα στη ζωή τους.
Βλέποντας τους προπονούμενούς μου να αποκτούν την ευτυχία και την ευημερία στη ζωή τους, αντλώ δύναμη να προχωρώ και να προσφέρω στους ανθρώπους μια πιο ανάλαφρη και χαρούμενη ζωή.
Είμαι η Χριστιάνα Τζίνι Simplicity Coach για παιδιά και ενήλικες και ειδικεύομαι στο Parenting.

Στην πορεία των 14 χρόνων, έχω συνεργαστεί με διάφορα κυβερνητικά και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, εταιρίες και οργανισμούς για τη συναισθηματική ανάπτυξη τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων (γονέων, εκαπιδευτών) με τεράστια επιτυχία.
Ο λόγος;
Η μεγάλη μου αγάπη για το ταξίδι της αυτογνωσίας του κάθε ανθρώπου και η δέσμευση μου να βοηθήσω όσα περισσότερα άτομα μπορώ να αποκτήσουν μια απολαυστική καθημερινότητα μακριά από το δράμα.